XDAK IDEA 5


Assalamualaikum
ok, dah lama aku x tulis secara mebabun buta tanpa hala tuju..hehe..dan sekarang ni mmg aku tengah xdak idea, so lets do XDAK IDEA 5! Ok aku akan tuliskan ja bnda2 yg terlintas dalam kepala otak aku sekrang ni.. 







Sejak dua menjak ni aku suka suka sangat dok melayan tgok video2 Ray William.. Video2 dia mmg lawak2 sumanya... Konsep yg dia gunakan 
ialah Membuat review tentang video2 yang ada kat youtube.. mmg lawak... serius lawak..kawan2 suma patut tgok..selain daripada dapat tau perkembangan tentang video2 youtube, kawan2 jugak dapat belajaq bahasa inggeris dan jgak dapat release tension dan bergelak tawa... So boleh la p chekitdaut kat youtube yer...klik sini... Awesomeness overflow!



Next, aku tengah dalam perancangan nak p tegok spiderman yg baru tu tapi tatau lagi bila.. Cik Comel aku cakap best tahap dewi remaja..haha.. tingin plak nak tengok apa yg dipertaruhkan by Mr Spiderman yg baru tu..nak tau gak jalan cerita dia cmna..harap2 dapat tengok.. Dengaq kata kali ni spiderman guna alat untuk menembak keluar sarang labah2 dia.. wah.. back to the original version of spiderman la kan? Dulu2 mmg spiderman guna alat tu pun kan?







Pastu ni aku nak promote kat kwan2 ni.. Sesapa yg xpernah tgok lagi cerita Belukar boleh la cuba untuk tengok cerita tu...  its a malay movie made by a chinese man.. tapi mmg best sebab ada twisted ending... n cerita ni mmg layak di tayangkan di luar negara..hehe..  Cerita ni bermula agak slow tapi the director  builded the story line dengan bijak sekali... Nak tau camna cerita ni berakhir, kenalah download sendiri n tegok sendiri.....Genius!





Bulan ramadhan dah dekat... n bulan ramadhan ni aku berkemungkinan besar akan kerja kat bazaar ramadhan sebagai penjaga kedai seluar jeans bundle milik kakak aku..dia saja nak buat bisness sampingan... so bolehlah aku tolong sikit2.. hehe.. adala jugak kerja bulan2 posa nnti.. duit raya pun manyak la jawabnya.. yeah!  anyway, ada x yg berminat nak beli jeans bundle? kalau ada, sila inform aku kat komen box dibawah... ( nak bisness gak!)

Oklah itu saja kot yang aku nak share ngan hgpa.. saja gatai nak update gak tapi tatau nak cakap pasai apa, so aku buat la XDAK IDEA 5... hehe.. itu saja dari aku... BTW, sekarang ni Si Bengkok dah dibenarkan tidoq dalam rumah laaa.. hamboi dia.... naik syeh! haha..thats all from me..

Assalamualaikum..
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger