Pengalaman: Rindu kat Bengkok..

Assalamualaikum..
masuk malam ni dah dua malam Si Bengkok kena halau tidoq kat luaq.. td sebelum letak dia kat luaq, dia buat muka sekupang tolak singgit dua sama dengan negatif berkupang-kupang.. haha... mmg muncung habes rr.. kesian pun ada gak tgok dia wat muka cmtu... tapi nak buat cmna, kalau biaq dia tidoq dalam rumah takut dia kencing/berak/muntah/korekidung dalam rumah plak.. So, for the greater good, aku letak ja dia kat luaq.. Subuh esok msti dia dah ready nak serbu masuk.. Dia mmg selalu cmtuu.. Bengkok2..
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger