Pengalaman: Geng Sekolah Aku :P


  
Assalamulaikum..
Tengahhari kawan2!  Act aku baru ja settlekan urusan Temuramah NSTP dengan adik aku si Imansyippo tu.. Temuramah guna SkyPe ja.. tapi adik aku nervous mcm ngan apa lgi.. haha.. cakap mengalahkan burung Gagak.. 

Saya..arrrr... arrr...arrrr...rrrr..arrr... suka makan...arr..arrr..arrr nasi..

Lebih kurang cmtulah Interview dia tadi.. haha.. lawak btoi.. xpa2, maybe sebab dia budak lagi kot... nnt dah besaq nnt jadi mcm abg dia la.. (puih!) haha.. Ok2.. Sebenaqnya dalam entri kali ni aku nak sembang2 tentang pengalaman aku masa kat Sekolah Menengah Kebangsaan Bakar Arang dulu... Secara khususnya lagi tentang geng aku kat sekolah tu dulu... Geng kami nilah yg digelar budak Hot Terbakaq Sampai jadi Arang (PUIH..PUIH..PUIH!!)..kah3.. xla, xhot pun.. kami geng budak2 besa2 ja... tapi dok kelas depan laa ( NAK BERLAGAK JUGAK! puih!) haha.. melawak ja weh.. 


Ok, mula2 kisah dia cmni.. Dulu dalam kelas aku, ada 6 orang budak lelaki macho sepanjang zaman (SILA MUNTAH BERDARAH!).. Nama kami Ki**,  AR##,  Ik@a*,  Da*a#, C*p%t, dan jugak Fithr*.. Kami mmg rapat.. rapat sekali.. sungguh merapatkan.. (ERR..).. Bila dah ada geng tu apa lagi, mau ada nama geng la plak.. So kami pun pilihla nama yg paling menunjukkan kami ni geng jejaka terhebat abad ini.. Nama geng kami ialahhhhhhh... Geng Teluq Sedunia (GTS).. haha..mmg bunyinya agak pelik tapi kami xkisah...Act kami kisah la jugak sebab tu kami tukaq nama kami kepada Giga Titan Squad.. Siap ada baju lagi beb! haha...


Nak menjadikan kisah kami ni mcm kisah dalam drama TV melayu, adala pulak sekumpulan gadis2 yg jugak berkawan rapat sesama depa duduk sekelas ngan kami... Nama geng depa BBS n sampai sekarang ni aku tatau what the heck are those letters stand for.. tapi depa ni suma baik2 la.. suka study, bertengkaq, makanaftersekolah,lepak ngan GTS.. setelah sekian lama depa ni berkawan baik dengan GTS, kami pun bercadang untuk Menggabungkan group kami jadi satu... Nama kami ialahhhhhhhhh... GBS..apakah maksudnya? aku pun tatau...Sejak kedua-dua kumpulan ni bergabung, mcm2la yg kami buat sama2.. N sampai sekarang ni kami dok rapat lagi.. cuma adala sorang dua yg dah jarang berhubung... 

Dingdong! Ok, mai balik ke Alam nyata tahun 2012.. tadi tu aku terkenang zaman sekolah menengah dulu.. Awat tetiba terkenang? Sebab aku tertengok gambaq geng2 budak sekolah mana ntah kat FB td.. thats why la rasa mcm nak cerita pasai geng aku jugak.. hehe..  So, sorilah enty kali ni panjang gedabak la plak... n kalau hgpa free2, jomlah jalan2 kat blog geng2 aku ni..


Assalamualaikum..
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger