Pengalaman: Evolusi Ucapan Hari Jadi aku..


Assalamualaikum..

cmtulah evolusi birthday wishes dalam dunia kecik aku..hehe.. tapi yg last sekali tu tatau la bleh jadik ke x..mcm mustahil jaa..haha.. tapi kalau jadi btoi mcm best jugak kan? xpayah nak call ka apa ka, just sembang guna minda jaa.. hehe.. jimat duet, jimat letrik, jimat space, jimat time, jimat macam2 lah.. hehe.. sama2lah kita tunggu dan lihat..kalau 2050 nnti aku masih hidup n bnda ni btoi2 jadik, aku akan tulis satu entry about it.. haha.. kalau blog aku ni wujud lagi laa.. hehe.. thats about it..

assalamualaikum

Emoticon
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger