Sembang2: Top 10 Binatang Paling Comey Didunia

Assalamualaikum..

Apa habaq suma? Usahawan muda Kimi Jamai nak bukak kedai kopi ni..jemputlah masuk noh.. Nak ayaq apa? suma ada.. cuma jgn gatai nak order bnda2 haramlah..haha..ok2, ni aku ada bnda nak share ngan hgpa ni.. Tadi tiba2 terlintas kat kepala otak aku " binatang apa yg paling comei ek dalam dunia ni?"


AWATNYA TETIBA PIKIAQ PASAI TU?


Sebab aku nak tau la, how do they describe the cutest among the cutes..haha.. kalau dah comel tu, mcm mana nak kata yg comel lagi satu tu lagi comel daripada yg comel tu .. kan3? haha.. poning dah kepala aku.. So aku pun p la jumpa mmber aku, Rosyam GOOgle bin WiWaWU.. dan aku telah terjumpa senarai sepuluh binatang paling comei didunia.. Tapi aku agak xberapa nak setuju dengan pilihan depa2 ni... Ada yg btoi2 comei dan ada jugak yg make me thinking "Are these people cuteness-blind?".. Anyway, nah ni dia senarai binatang2 tu...


1.Silky Anteater.


2.Woolly Bear Caterpillar

3. Manatee

 4.Dwarf Hamster


5. African Pygmy Hedgehog


 6.Angora Rabbit


 7.Puffer Fish
 8.KIWI( not kimijamai)

 9.European Mole




10.Pipe Fish

Ok, aku tarik balik kata2 aku td.. bila tgok2 balik mmg suma menatang ni comel2 belaka espcially yg no.7 tu.. comel nak mampui..rasa mcam nak buat Masak Chili Api ja  ikan tu.. kah3..Cuma aku tertanya-tanya, "mana kucing??..hehe..maybe depa terlupa kat kebulatan mata kucing yg sangat comel tu kot..xpalah.. :D kalau aku ada duet mmg aku beli suma menatang ni n bela elok2.. hehe.. syiok gila tgok menatang2 comel ni..haha..rasa release tension seketika...ok thats about it.. thank u for reading buddies.. :D

Assalamualaikum..



 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger