Sembang2: Sori Sori Sori.. :D

Assalamualaikum..
First sekali, sori to my Budak Comel, xsengaja buat awak menunggu td.. ingatkan awak terlena dah td.. siang tadi kan awak kata awak ngantuk smpai kelopak mata tiba2 jadi obesiti seketika... hehe.. N bila awak dok diam ja lepas maghrib td, i was assuming yg awak dah tidoq la.. hehe.. sebab tu malas nak kacau... Sori again yer Budak Comel.. Teddy bear sebelah ni sebagai tanda mintak maap yer.. hehe...  Ooops sorry, ter-lovey dovey plak kat sini.. esok nak bukak kelas bahasa inggeris untuk budak comel tu, dia ada PIDM interview untuk dapatkan biasiswa LAW dia.. hehe.. Anyhoooo! gambar yg terpilih untuk diperlakukan sekejam-kejamnya( hyperbolasepaktempatan ja ni) adalah seperti berikut.. 





Ok, mula2 sekali aku nak perkenalkan kat hgpa, binatang ni nama dia ANJYAMJANTAN ( SERIUSLY?)....Binatang ni adalah hasil kacukan katak dengan tikus singapura...( SERIUSLY).. N binatang species baru ni digunakan untuk menakutkan anak2 kecik yg susah nak terkucil agar depa senang terkucil..haha...(SERIUSLY?).. haha.. opkosla x serius.. ni suma hasil photoshop ja... combine sana combine sini jadilah menatang aneh ni... xmelibatkan ayam btoi mahupun anjing btoi....tapi kalau ada menatang ni n mai dok ligan aku tengah2 malam mmg gerun gak rrr... 





Seterusnyaa, binatang apakah yg kelihatan Comey n Merbahaya at the same time ni?... Baby landak ka?  ke ni landak laut? ( WOI! TU RAMBUTAN HIDUP LAAA!).. rambutan hidup? awat mcm ada mata n hidung n kaki tangan suma tu?? (SEBAB DIA HIDUP LA!! ) ... haaaa? abes tu cena nak makan rambutan ni? sembelih n goreng?  xkan lah kot.. they look so freakin cute n adorable.. xkan lah nak makan kot depa ni... ish3..  hehe.. truknya tahap kemerapuan aku.. act, kat website original gambaq ni pun xhabaq ni menatang apa, tapi aku dok agak2 depa tiga ekoq ni species kucing pakistan kot... ehh.. Ni baby landak laaa.. haha..



So, that all for now...  just a short update.. kepada budak comel tu.. sori noH.. jumpa esok la yer.. kita study english!  Learn english, love kimi jamai....oops!

tingkatkan prestasi, kurangkan kolestrol
assalamualaikum


 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger