Sembang2: Kucing Menggigit Hidung :D

Assalamualaikum..
Howsitgoing Gengs! Arini merupakan ari yg terpalingsangat letih dalam tempoh beberapa hari puasa ni.. Awat? sebab arini aku n budak comel n kawan kami Syafiq p keluar untuk settlekan a few urusans.. A few urusans tu adalah pembelian no.pin PTPTPTPTPTPTPN n permohonan bantuan kewangan dariada YPM..  Yg buatkan perjalanan kami lebih epicmarveliciousnya cuaca yg sangatlah panas.. boleh rasa tulang aku jadi tulang masak merah tau...  Tapi xpalah, yg penting urusan suma berjaya diuruskan walaupun mcm2 halangan yg kami tempuhi untuk sampai ke puncak kegemilangan (WADUH BAHASA KU!) ... 


So kali ni aku saja nak test voicemail box aku yg kat sebelah kanan tu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>    So kalau ada sesapa yg sudi, boleh x hgpa klik kat situ n ikut ja arahan mudah yg seterusnya.. yg nama ngan alamat email tu kalau hgpa xnak gtau pun xpa, just nak test ja.. hgpa gtau la aku bukak posa arini hgpa makan apa? boleh dak? kalau sudi sila p klik kat situ sat na... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>



Dah lama x sembang2 pasai gambaq2 lawak kan? Cuba hgpa tgok gambaq kat sebelaah ni.. Lawak dak? haha.. gambaq ni mcm lebih kepada pedih ja kan? seyezly pedih weh.. selama ni aku just kena cakaq ngan kucing pun dah pedih, apataah lagi ditokaknya dihidung ku.. waduh2.. mau terjerit minta tolong pak polisi aku ( UDAH2LA INDONYA...) Nak tau sumting dak? abg aku pun pernah kena cakaq kat hidung gak... haha.. berdarah n bercalar hidung dia for seminggu.. haha.. jgn main2 cakaran kucing ni.. Aku pernah tgok sorang budak masuk hospital sebab kena cakaq kucing jaa.. So, kena jaga2lah sikit kalau nak main ngan kucing tu tau... Tips dari aku, kalau nak main geletek2 perut kucing ataupun hgpa nak snuggle2 kucing tu, jgn buat  masa mata hitam dia tgah dok bessaaqq..  time tu dia tgah galak... hehe..



So, setakat itu sajalah untuk kali ni.. jgn lupa tinggalkan mesege bersuara hgpa kat mailbox aku noh..just gtau makanan untuk bukak posa hgpa arini... Boleh yer kawan2.. Thankmakaseh.. :D So thats about it.. 

Assalamualaikum
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger