Pengalaman: GomoFM lebih hangat dari biasa..

Assalamualaikum..

Siang tadi aku jalan2 pusing WWW... P jumpa Google, pastu lepak jap ngan Facebook.... time dok minum teh panas ngan Facebook tu tiba2 Twitter call plak dah.. ada emergency katanya, aku pun p la jumpa Twitter.. pastu dah settle ngan Twitter, aku pun balik lah ke Rumah aku di Blog... keh3.. cek2 segala yg patut pastu aku keluaq balik p jalan2 kat Taman Fibox.ws kat Fibox tu aku jumpa ngan kawan baru aku... Pastu dia bawaklah aku ke GomoFM...

Tudia aih.. yg td tu nama dia extended metaphor.. basically nak habaq yg aku terjumpa satu online radio bernama GomoFm.org.. kat situ boleh sembang2 ngan kawan2 lain yg tengah online.. Pastu, bley request lagu... tapi kena isi form dia dulu..  Form dia cm kat sebelah ni..





Aku pun isilah...

Nama: Kimi Jamai
Website URL: http://kimijamai.blogspot.com
Butiran:
            tajuk lagu: mimpi yang mati
            penyanyi: Bliz
            Ditujukan buat: Budak Comel 
            Ucapan : I Lap U









Mula2 aku ingat depa xkan mainkan la lagu yg aku mintak tu, tengok2 xsampai seminit lepas tu trus DJ yg bertugas time tu cakap..


"Ok, lagu seterusnya datang daripada kimi jamai yg sedang mendengar daripada blognya..terima kasih kerana sudi mendengar... Lagu yg di mohon Kimi jamai ialah Mimpi yg mati daripada kumpulan Bliz... Ditujukan khas buat Budak Comel dia dengan ucapan I lap u.. "(lebih kurang cmni la)


tudia aih, lepas mohon truih depa play.. dahsyat btoi radio ni, kalah HotEraSinar FM tu.. kah3.. Rasa nak tergelak pun ada time DJ tu dok sebut2 nama aku n dok cakap2 pasal request aku tu... Pastu DJ tu pun play kan lah lagu yg aku mohon tu.. First time kot buat request kat radio.. haha.. stailo lah!  hgpa pun kalau tgah free boleh la p cek out GOMOFM tu.. mmg best.. :D klik sini kalau nak p..

Assalamualaikum
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger