Sembang2: The Best Ramadhan..

Assalamualaikum..

Ada x mana2 situasi kat atas yg terkena kat batang hidung kawan2? haha.. kalau ada,  mmg padan hidung hgpa.. keh3... Bnda2 ni actually apa yg selalu jadik kat aku, tapi aku rasa org lain pun lebih kurang sama jaa..baik hgpa ngaku cepat.. ngaku la weh! hehe.. Mesej aku untuk kawan2 adalah, marilah sama2 kita jadikan posa taun ni sebagai posa yg paling perfect dalam hidup kita..Xmau dah dok tidoq start daripada lepas subuh sampai pukui 6 petang... Xmo dah dok terbuat bnda2 yg makruh ataupun yg mmbatalkan puasa.. Xmo dah dok p hidu sini sana... Xmo dah mandi lama mcm ada TV plak dalam bilik mandi tuu.. Xmo dah dok buat letih macam p baru lepas balik kerja buruh kasaq indon!.. Nak elak suma tu n nak buat posa kali ni baikkkk punyaa ( gaya Dafi).. Mana la nak tau kot2 taun depan dah xda chance nak sambut posa... So, sama2lah kita usaha na.. :D

Assalamualaikum
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger