Jom Tengok: Ulat Dalam Hidung.. W.T.H.D.I.J.W!

Assalamualaikum..
Yo gengs! Arini tuankedai nak buat pengunjung2 kedai ni rasa mual nak termuntah la.. haha, mmpuih la hgpa suma.. Video yg tuankedai nak perkenalkan kat kawan2 suma ni mungkin akan masuk dalam senarai video paling disgusting yg kawan2 pernah tgok seumur hidup kwn2...  Video ni memapaqkan seorang doktor tgah dok keluarkan ulat from hidung sorang mamat ni..  Video ni mai dari India.. Maybe ada yg pernah tgok dah, tapi yg dah tgok tu pun kena tgok gak skali lagi.. haha.. tapi kalau ada yg tgah mengandung 8 bulan setengah tu, xpayah la noh.. Yg ada penyakit buasir level9 pun xpayah tgok yer.. Yg lemah semangat pun xyah la tgok.. hgpa just tgok  snapshot ni ja noh...




Kepada yg berhati waja dan cekal, hgpa boleh la klik kat SINI untuk tgok video tu..sediakan mangkuk siap2 kat depan hgpa k.. Kalau hgpa xrasa loya sila gtau tuankedai yer.. tuankedai nak belanja MEE goreng teluq mata rebau.. *just kidding,..
So, thats all nak share..  
Credit to: Xlupa.com
Assalamualaikum..

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger