Jom Tengok: Benda Atas Kepala Dia...

Assalamualaikum..
Kengkawan, ni tuankedai ada nak share satu video yg sangat ngeri ni... seriusly ngeri.. kalau xmmpu jgn tgok.. Video ni menunjukkan sorang lelaki yg suka letak bnda atas kepala dia lepas tu dia rekod lepas tu dia buh dalam youtube...Haha.. Tang mana yg ngerinya? Actually td tu saja gebang ja.. Pelik2 btoi hobi org zaman sekarang.. letak barang atas kepala pun boleh jadi hobi. suma video yg dia upload dalam youtube ber-durasi  Seminit 21 saat.. Dalam setiap video akan ada barang yg berbeza untuk dia buh atas kepala dia... Dia x cakap sepatah haram  pun.. dia dok keras tgok kamera ja.. Aneh2..

Buku atas kepala

Topi atas kepala??

Tuala PLKN atas kepala.. 


Tulah antara bnda2 yg dia buh atas kepala dia... ada belambak lagi weh.. Aku tatau nak describe video dia cmna.. tatau nak kata lawak ka sedih ka poyo ka.. hgpa nilai la sendiri noh..



Suma video dia mcm tu jaa gaya dia.. haha... apa komen hgpa? adakah dia ni psiko? xkot noh.. maybe ni mmg hobi dia kot.. so xpala, asalkan dia bahagia n xkacau hidup org lain... Tapi hgpa jgn dok wat kerja cmni plak tau...  So, thats about it.. 

Tingkatkan prestasi, kurangkan kolestrol..
Assalamualaikum
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger