Jom Tengok: Gangnam Style Feat. Sore Eyes 5 Days MC?


Assalamualaikum..
Oppp..opp..oppp.. oppan gangnam style! haha.. sapa tatau lagu tu? mmg dok top lagu tu sekarang ni, satu dunia pakat dok buat tarian naik kuda tu.. haha.. tapi secara jujurnya, lagu tu mmg best pun!  beat dia sempoi.. n lirik dia walaupun aku xpaham tapi bunyik macam menarik jaa.. haha.. Hgpa dah tgok blum parody2 video klip untuk lagu tu? haha.. sumanya lawak2... Mmg xbleh blah.. yg paling best aku rasa, Super Kampung stail.. Made by Malaysian beb! Flyfm crew yg buat video tu.. Ok2, aku nak share ngan hgpa satu video ni.. Gangnam style sore eyes compilation..Meh tgok sat! hoho..


 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger