Sembang2: Ayaq Berperisa Daging Haiwan

Assalamualaikum..
Semalam cakap pasal makanan pelik.. ni nak cakap pasai minuman aneh plak.. Dalam banyak2 perisa minuman, perisa apa yg paling pelik pernah kwn2 rasa ataupun dengaq? Pisang Selasih? Timun Ais? Peria kurang manis? Ataupun Petai Juice? haha... Tu suma ok lagi kawan2.. Ni ada satu Company  ni,  Dinner In a Bottle namanya, depa ni juai ayaq2 yg berperisa daging2 haiwan... Xpercaya? Sila percaya sebab mmg betoi pun..


Ayaq perisa daging ayam


Ayaq perisa Bacon


Ayaq perisa Kerbau


Ayaq perisa Lembu


Selain daripada minuman2 pelik ni, depa jugak ada sediakan makanan2 normal yg lain.. haha.. Xpernah terfikir plak ada ayaq perisa pelik2 ni kan? Sekadar nak kongsi ngan kwn2.. Itu saja dari aku..

Assalamualaikum..

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger