Segmen: Blogwalking dan Bloglist Miss Z



Assalamualaikum..
Salam muhibbah kwn2.. arini aku rasa mcm teringin nak join satu segmen.. Segmen ni dianjurkan oleh seorang miss yg suka dok berceloteh sini sana.. haha.. Nama dia Miss Z.. Kepada yg nak join tu bolehla mai klik kat siniiiiii.. Jomlah kita sama2 memeriahkan lagi segmen ni tapi kena cepat tau sebab dia akan amek 50 penyertaan ja.. So, cepat2 rebut peluang ni.. jom3! Jangan lupa mai klik sini tau...  Join jgn x join.. Btw, ni peraturan yg aku copy paste daripada blog Miss Z...


  •  Follow blog miss z
  • Buat tajuk entri " SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST MISS Z"
  • Letak header raya miss z (ada kat atas tu  hehehe ) dan linkkan ke entri ini
  • Dah siap?  Hantar link entri anda ke ruangan komen entri ini.hantar tempat lain, miss z tak layan :)Tapi ingat link ENTRI SEGMEN bukan link BLOG oke :)
  • Segmen tamat bila sampai 50 orang join, dan semua akan masuk bloglist miss z "Sahabat Miss Z"

So tu sajalah yg tuankedai nak kongsikan.. 
Assalamualaikum



 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger