Jom Tengok: Baby Takut Mak Nyeh Hinguiih!


Assalamualaikum..
Salam muhibbah kawan2... Dalam banyak2 video kat youtube, aku paling suka ialah video yg melibatkan baby.. N bukan aku sorang ja yg suka tapi beratus juta lagi org dalam dunia ni yg suka tgok video baby.. kenapa? Sebab depa comel kot.. Kalau tgok depa kentut pun rasa "awwwww, comelnyaa".. Cuba buh video org tua kentut.. Msti " tudiaaaa pengotoq nak mampuih.. tp LOL jugak!"...  Kompom hgpa pernah tgok video Charlie bit my fingerr kan?.. Video tu dah beratus juta view kot.. mmg lawak pun... Tapi kali ni aku bukan nak tunjuk video charlie tu, aku nak share ngan hgpa video sorang baby ni dok buat muka cuak tengok mak dia nyehh hinguih... Mmg lawak weh! aku tgok brapa kali pun dok gelak lgi.. haha... Mai tgok!

kepada yg dah pernah tgok, tgok jugak!



Kah3.. lawak dak? Comel kan?Budak tu mcm dok tgok cerita hntu Ju-on  diselang seli dengan Maharaja Lawak Mega ja kan? haha.. yg menambahkan ketidakbolehblahan video ni lagi, ada org p buat remix plak dah ngan video ni.. Remix dia pun lawak gak.. meh tgok..



Ok2, dahla tu noh.. tu saja yg aku nak kongsikan ngan hgpa.. Nak p tgok video baby yg lain plak.. hehe.. Harap hgpa pun hepi tgok video lawak baby ni.. Btw, dalam entry yg lepas aku ada mintak hgpa gtau aku tajuk lagu raya rekaan hgpa kalau hgpa ni komposer kan? Nah ni jawapan yg kreatif n lawak yg aku pilih..


Plus Bagi Diskaun Raya Tahun Ni
Pilihan Raya Lepas Raya ka?
Nenek, Atuk dan Gigi Palsu..
Mercun PopPopku di Dahimu..


Haha, xbleh blah btoi jawapan2 hgpa...tu lagu raya ka tajuk essay tu? papepun, trima kasih sebab sudi send voicemail kat aku k.. :) Sporting abes la hgpa!  Soalan kali ni, kalau hgpa ni boleh cipta mercun, apa nama mercun hgpa? send jawapan kreatif hgpa kat voicemail aku k.. Thats about it..  

Assalamualaikum.
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger