Sembang2: Acara Lumba Lari Pakai Highheel?


Assalamualaikum..
Salam muhibbah kwn2..Dulu masa aku kecik2 , kalau ada sukaneka ataupun hari keluarga ja, msti sukan lari-lari akan jadi tumpuan ataupun event utama hari tu.. Lari dalam guni, lari smbil kaki terikat, lari bawak bola bowling guna garfu, lari sambil sedut ayaq n macam2 lagi la acara lari yg diolah-olahkan jadi lebih kreatif.. Tapi baru2 ni aku ada terbaca pasai satu acara lumba lari ni.. mmg menarik weh, tapi lelaki xbley join la.. Geng2 pompuan ja buleh join.. Sebab apa? Sebab acara lumba lari ni will required hgpa untuk pakai kasut tumit tinggi sambil lari pecut.. Kalau lelaki join mmg pakat berdarah lutut dan dagu la akibat tersungkuq.. So, mmg peraturan dia,pompuan ja buleh join.. 

Highheels yg peserta dibenarkan pakai, sekurang-kurangnya 3.5".. Kalau kurang xbleh join... fuhh.. Hadiah untuk peserta yg berjaya tamatkan larian sejauh 50 meter ni dengan masa yg paling cepat sekali ialah Gift Card bernilai 3 ribu dollar .. lebih kurang macam voucher la.. hehe.. msti pedih ya amat kan lari pecut sambil dok pakai highheels tu.. Xpalah, janji depa seronok... Btw, event ni diadakan kat Moscow , Russia.. Jom kita tgok sikit gambaq2 depa yg join event ni...





Lepas ni acara lari cmna plak lah depa nak reka ek? Lari sambil menghabiskan cucuq badak? Owh pliz dont... haha.. Thats all aku nak kongsi..

Assalamualaikum
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger