Jom Tengok: Iklan Aiskrem Paling Ganjil

Assalamualaikum..
Salam muhibbah peeps! Baru2 ni suma pakat exsaited dok harap Chong Wei menang gold medal kan? Sebab apa? Sebab banggala dapat tgok sorang anak Malaysia berdiri atas podium yg tertulis angka 1 kan... Tambah exsaited bila Baskin Robin nak bagi aiskem percuma kat rakyat Malaysia kalau Chong Wei menang Gold Medal.. Tapi hajat xkesampaian.. Maybe nasib xmenyebelahi Chong Wei.. Papepun kita satu Malaysia boleh nmpak yg Chong Wei bertungkus lumus fight ngan Lin Dan Lon malam tu kan? So, tabik spring for you bro.... Kepada yg sedih sebab xdapat makan aiskem free tu hgpa jgn risau naa.. Aku ada bnda special nak tunjuk kat hgpa.. Bnda yg boleh menghilangkan truih nafsu makan aiskrem hgpa selama 5 abad... haha... Ni aku nak tunjuk iklan Aiskrem yg paling pelik+ganjil+aneh..dan pelik.. Jom tengok!



  



Amacam? tringin Baskin Robin lagi x? haha.. Tobat meremang bulu roma tgok mamat putih tu kan? kah3.. lepas ni nak makan aiskrem pun dok terangau-angau kat bijik mata dia ni.. Video ni mmg official iklan untuk syarikat tu.. harap2 depa tukaq la buh gambaq len plak lepas ni.. So, thats about it..

Tingkatkan prestasi, kurangkan kolestrol
Assalamualaikum.
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger