Sembang2: LOLCATS..LoL

Assalamualaikum..
Ni ada satu bnda aku xpuas ati nak cerita kat kedai kopi aku ni.. Aku mmg sangat panas dengan isu ni... ARGGGHH!!! ok2, aku melawak je la.. haha... xdak pasaila aku nak mengamuk-ngamuk kat kdai kopi ni.. Nak tanya hgpa ni, pernah dengaq istilah LOLCATS.. LoLcatS ni actually himpunan bnda2 lawak yg melibatkan kucing dan juga beberapa lagi binatang berkaki empat yg lain.. Ada video and ada gambaq.. mmg lawaklah bila tgok bnda2 LOLCATS ni.. nak terputus urat sembelit aku.. haha.. Kalau aku tension2, aku akan p search kat google, LOLCATS.. lepas tu akan keluaq la gambaq2 macam kat bawah ni...








Kalau nak tgok yg lain2 boleh la try cari kat google ataupun kat sini.. Apa yg best dengan Lolcats ni walaupun ada yg xberapa nak lawak tapi still rasa syiok nak tgok sebab depa suma comel2 .. haha.. So, aku harap hgpa pun enjoy seperti mana yg aku enjoy tgok bnda2 ni.. Hehe..  Last but not least jom pakat tgok video kompilasi LOLCATS ni.. Enjoy :)




Assalamualaikum..
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger