Jom Tengok: Fail Compilation! Kentut Berdarah!


Assalamualaikum...
Semenjak dua menjak 3 menjak ni aku tatau pasaipa aku rajin ngat dok tgok Fail Compilation kat youtube... Maybe sebab suma video Fail Compilation tu lawak sampai boleh buat hgpa kentut berdarah kot! haha.. Serius weh, mmg lawak btoi.. Nama pun dah Fail Compilation kan, mmg suma video yg digabungkan tu suma video2 yg fail la.. tapi one thing for sure, fail compilation ni xmungkin fail untuk buat hgpa seronok.... kebanyakkan video dalam tu, video org2 yg nak berlagak tere pastu fail.. Nak berlagak tere naik skatebord pastu last2 skatebord tu yg naik depa... Haha, papepun suma video tu mmg lawak n hgpa patut tgok sama...  Aku buh one of the videos kat sini k.. Kalau hgpa nak tgok lagi, cari ja kat youtube, FAIL COMPILATION..




Thats about it.. just a short update..
Assalamualaikum..
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger