Sembang2: Jenis Jenis Kentut.. XD

Assalamulaikum..
Salam muhibbah.. 


Aku rasa mesti ramai antara kita yang berada dalam kategori periang tu kan? Haha.. Btoi dak? HAaaaaa..Tu dok senyum2 kambing gurun  ja tu, btoi dah la tuu.. Kah3.. Sebenaqnya kentut ni normal la kan? Semua orang pun kentut.. Siti Nurhamiza (typo yg disengajakan) pun kentut gak.. Its a normal process yg semua orang buat.. Ada mitos2 mengatakan perempuan tidak kentut..Btolkah? Haha.. Sapalah yang dok buat mitos tu.. Salah sesalah salahnya.. Kan dah cakap tadi, semua manusia pun kentut.. Perempuan kan manusia, so perempuan pun ken?(sambung seterusnya).. Haha.. Unless dia  tu species yg boleh mengeluarkan gas beracun dia melalui liang roma dia.. Tu cerita lain dah.. XD

Ni dah apasal plak aku dok meraban pasal kentut ni.. Haha..Dah xda topik lain ka nak menyembang Kimi ooii!..Act saja ja nak kongsi ngan hgpa jenis2 kentut kat atas tu.. Terasa lawak masa terbaca tadi, so saja nak share2 kat sini... XD Oklah, xnak karang panjang2 dah.. Satgi melalut sampai mana plak tatau r... Thats all from aku untuk kali ni..



P.S: Maaf kalau ada yang terasa loya.. XP

"Kentutlah anda sebelum anda xbleh nak kentut dah"
Assalamualaikum
***************
Jemput Komen 
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger