Pengalaman: Roomate Aku Dah Nikah?

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Beberapa minggu yang lepas, aku dapat tau roomate aku masa kat UiTM dulu dah bertunang... Time tu terkejut beruang koala jgak aku... Dalam diam2 dia bertunang, xhabaq kat aku pun.. Aku ni roomate dia yang sama2 menyorok dalam loker masa kena panggil turun induction, aku ni roomate dia yang sama2 panjat beranda tingkat 3 kat kolej sebab tertinggal kunci kat dalam bilik.. Boleh dia xhabaq kat aku..Aku tau pun sebab facebook status dia... Lepas baca tu, trus aku contact dia... haha.. Tapi aku xmarah pun.. Aku saja buat over ja.. Aku tumpang seronok untuk dia..


Beberapa hari yang lepas plak, aku terbaca status Fb dia lagi.. Kali ni dia habaq dia dah Nikah plak dah.. Haha.. Terkejut beruang panda aku dibuatnya.. Budak ni laa.. Btunang dah xgtau, nikah pun senyap2 jaa..  Lepas tu aku try nak contact dia tapi xdapat... Hari ni baru aku dapat contact dia.. Tu pun kat FB ja.. Dah sembang tadi, mmg confirmla dia dah nikah.. Khitbah.. Nikah gantung.. Alhamdulillah.. Mmber aku dah jadi laki org r.. Haha..  Aku pun apa lagi, interview rr..











Alhamdulillah, kawen dah si member Kpop aku ni..Aku doakan hg sentiasa bahagia dan tenang bersama isteri hg noh.. Semoga kekal hingga ke akhir hayat k bro.. Lepas ni majlis persandingan jgn lupa jmput aku noh.. Haha.. Aku bila lagi? Kalau boleh esok pun xpa.. Tapi masih banyak yang perlu aku belajar dan banyak lagi lopong2 dalam diri aku ni yang nak diperbaiki.. Insha Allah ada jodoh xkemana.. 


Tahniah bro. :D



Assalamualaikum.
 ******************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger