Jom Tengok: Header Mana Paling Sesuai?

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Kepada yang dah selalu singgah kedai kopi aku ni, msti hgpa perasan yang header aku dah berubah kan? hehe.. Tengah2 malam ni aku tatau nak buat apa, tetiba terdapat idea nak terbuat header terbaru.... Hehe.. haritu aku dah buat dah header yang baru kat rumah, tapi bila pasang kat blog jadi xsesuai la plak.. Ke just aku ja yg rasa xsesuai ek.. haha.. Tataula, tapi header yang baru ni pun belum siap sepenuhnya lagi.. Belum dikemaskan lagi detail2nya.. Hehe.. Tapi saja nak buh siap2 bagi hgpa tengok..Cewwah..

Actually, aku nak mintak pendapat hgpa antara tiga2 header dibawah ni, mana yang hgpa rasa patut aku letak kat atas blog aku ni.. Bagi la pendapat hgpa noh.. Habaq mai kat aku kat ruangan komen kat bawah sana nuu.. Habaq sejujur2nya k.. Kalau rasa yang baru ni buruk, gtau ja.. Aku tukaq p jadi yang lama punya.. So, antara tiga header kat bawah ni, mana hgpa rasa sesuai?




Sebenaqnya aku paling suka yang first tu.. Simple ja kan.. Tapi just nak dengaq pendapat hgpa..Orait?Hgpa gtau la pendapat hgpa k...Makaseh noh..

Assalamualaikum.
Jemput Komen.

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger