Sembang2: Azam Tahun Baru( Terlambat..muehehe)

Assalamualaikum..
Salam muhibbah... Tengah2 hujan tatau la plak cena wifi kolej ni bleh laju.. Hehe.. Hari tu masa baru masuk 2013, ramai kawan2 blogger yang update pasal azam , tekad, dan sebagainya la.. Aku pun nak update gak tapi intenet ni slow mengalahkan siput babuin baru lepas accident patah kaki ja. So, harinilah baru ada chance nak update kejap sebab internet dah laju siki... Hehe.. Masuk tahun baru ni, banyak yang aku harap aku dapat improve. Iman, amal, hubungan dengan Allah, hubungan dengan mak ayah n family, hubungan dengan kawan2, hubungan dengan ehem2... haha..Nak improve jugak kerajinan aku, nak improve pointer( ehh..baru first sem..). Senang kata, nak jadi lebih baik laa.. Semua orang ada rasa nak jadi lebih baik kan? Mat rempit pun teringin nak jadi mat rempit yang lebih berjaya.. So, pasanglah azam n cita2 untuk hari2 yang nak mendatang ni.. Azam n cita adalah sangat penting.. Tanpa azam dan cita2, kita  boleh sesat dalam lamunan kita sendiri. Azam n cita2 lah yang bagi penampar suruh kita bangun dari angan2 dan mulakan langkah pertama untuk gapai apa yang kita nak... Semoga kita dapat capai apa yang kita azamkan untuk tahun baru ni. Kalau xdapat capai banyak, satu pun dah cukup.


Cer try test tengok azam2 aku kat bawah ni... Ada yang sama ngan hangpa dak?



Thats all for now.. 
"Hope is a good thing"


Assalamualaikum
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger