Sembang2: Tidoq la Kimi oi!

Assalamualaikum..
Aritu kan exam aku dah abeh.. Orang lain pakat dah balik, aku still dok nganga kat Kolej ni haa.. Esok(13.1.2013) kot aku balik.. Btw, dua tiga harini aku susah nak tidoq laa.. Dok depan laptop sampai terlepas waktu tidoq aku.. Bila dah terlepas waktu tidoq tu mula la susah nak tidoq.. Golek sana. Pusing sini. Tertonggeng-tonggeng nak tidoq.. Last2 bukak laptop online balik n xtidoq truih...Ada sekali tu mula2 niat nak online sat jaa.. Pastu online punya online, tgok2 dah pukui 4 pagi. Mmg xtidoq dah la jawabnya.. Kalau tidoq jugak, mmg subuh aku kelaut laa kan.. Bek aku tunggu sat pastu tidoq ja lepas subuh.. 




Harap2 nnt kat rumah aku xjadi ceni laa.. Bukan apa, sebenaqnya xberapa nak elok kita tidoq xikut time ni.. Boleh dapat mcm2 jenis penyakit., So, sama2lah kita jaga waktu tidoq k...


Assalamualaikum.

_________________________________________________________________________________

Jemput Komen :)
_________________________________________________________________________________
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger