Sembang2: Aku Nak Travel The World.

Assalamualaikum..
Salam muhibbah... Antara gol yang aku target aku nak buat sepanjang hidup aku is Mengembara.. Mengembara tgok dunia... Tgok kemegahan piramid Giza, keindahan perkambungan dekat Bhutan..Tgok luasnya the grand canyon..Tgok cantiknya pemandangan Taj Mahal.. The Great wall of China dan sebagainya lah.. Kalau aku ada duet sekarang, mmg dah lama aku p.. Tapi malangnya sekarang ni, nak beli spender pun share duet ngan parents.. Apatah lagi nak beli tiket flight y nak p mengembara ni suma... Tapi In Sha Allah, kalau umur panjang ,bila aku dah kerja nnt, ekonomi dah stabil, aku nak p travel the world..This is not just a wish, this is a dream that will soon come true dengan izin Allah.. Jom ramai2 kita p mengembara tgok hebatnya ciptaan Tuhan...


Harapnya sempatlah aku laksanakan impian aku ni.. In sha Allah.. 

"Jauh perjalanan, luas pemandangan"

Teringin nak tgok tempat2 lain kat dunia ni..


Subhanallah..

Assalamualaikum.


**************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger