Sembang2: Spaghetti? ehh..

Assalamualaikum..
Salam muhibbah..  Hgpa sihat kot noh? Meh nak sembang2 sikit ngan hgpa... Haritu aku ada la g giant jap... p teman "someone" ni beli barang jap... Pastu masa lalu kat bahagian pakaian.. Someone ni cakap " tau x, saya baru tau yang spaghetti tu adalah sejenis pakaian" ... Aku pun heran bin pelik wal ganjil la jugak... Bukan dia sorang ja yang baru tau that spaghetti tu dah jadi pakaian.. Aku pun baru tau... Yg aku tau sebelum ni spaghetti tu makanan yang berbentuk mcm kat bawah ni..





Tatau la plak aku yang sekarang depa dah upgrade spaghetti ni jadi mcm kat bawah ni..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..





Hahaha..mcm2 lah hgpa ni... haritu wedges daripada kentang jadi kasut.. Ni spaghetti daripada mee bleh jadi singlet plak noh.. hehehe.. Xpalah, asalkan jgn dok p lilit badan dengan mee sanggui sudah la noh... Btw, mungkin benda ni mmg dah lama dah, tapi aku baru tau, so aku share ni untuk geng2 yang baru tau jugak la noh..  Ada lagi x nama2 makanan yg dah di-broadenkan meaning dia? kalau ada, hgpa habaq mai la kat aku noh..  tu suma kan pengetahuan am.. :)  So, thats about it..


Assalamualaikum..


*********************
Jemput komen.

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger