Pengalaman: Ada Orang Tu Dah 20 Tahun..

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Alhamdulillah..Segala puji hanya bagi Allah.. Semalam (31.1.13) genaplah usia aku 20 tahun.. 20 tahun dah si budak beringuih ni..Terasa mcm baru ja dok men dalam longkang hujung taman nu.. eh, mmg baru pun.. hehe..   Rasa mcm xpercaya ja eden dah 20 tahun.. Sebenaqnya xdala rasa apa sangat pun.. haha.. rasa sama ja..  Cuma bila dah meningkat sikit umuq tu, perangai pun kalu boleh buat cara dah besaq sikit la...

So, aku nak ucapkan banyak2 terima kasih kat kawan2 yang sudi wish kat facebook, twitter, yahoo messenger ( penipuan), gmail ( penipuan jugak) friendster ( lebih penipuan) dan jugak QQ (yg ni btoi).. haha...  Terima kasih jugak kat member2 yang sudi call.. Kawan2 lama yang sms wish kat aku.. Trima kasih..

siap ada pantun lagi.. haha




Terima kasih jugak kat family aku yang supporting.. haha... Time nak wish ja jadi awkward sikit, sebab aku terharu.. kah3.. yelah, selama ni aku dok buat perangai macam orang gila ja kat rumah ni.. So, bila keadaan macam mengharukan sikit tu, aku jadi krik krik krik.. hehe.. Thanx mak, abah,along&abg amar, angah&abg naim , uda, ika, ehsan, iman dan Bengkok (kucing kami).. Makaseh kat mak ngan angah sebab sudi sponsor duet aku nak beli guitar baru.. hehe.. thanx.


guitar lama.. body dia rosak..

Member baru.. hoho..


(Perenggan ni akan jiwang skit)Thanx jugak kepada cik "someone" yg sudi buat macam2 to make my birthday this year very2 bermakna.. Anda telah buat saya terharu dan terkejut biawak..haha.. Thanx yer awak.. Walaupun kek sponge awak tu nipis len mcm ja, tapi yg penting is the effort that you put in the making of the cake.. hehe.. Sangat2lah dihargai..  Tunggu birthday awak plak k..




Dan on top of anyone else and anything else is, thank you so much ya Allah... Thank you so much for giving me another year to live in Your world.. Another day to breathe Your air.. Another second to ask for Your forgiveness... Thank you so much.. Help me in finding You Ya Allah.. Aku hanya seoarang hamba yang sentiasa perlukan petunjuk untuk jadi insan yang lebih baik... Terima kasih Ya Allah for all the good things and the bad things that have happened to me in all my years.. 





Itu saja untuk kali ni..
Terima Kasih.
Assalamualaikum..


******************
Jemput Komen


  

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger