Movie Time: The Last Stand.. Nice.

Assalamualaikum..
Tadi abg aku bermurah hati nak belanja aku ngan adik2 aku g tgok movie(sebenaqnya dia dipaksa untuk belanja kami.. mehmehmeh..) N movie yang kami tgok tadi ialah The Last Stand..The last stand ni dibintangi pelakon yang mmg legend dalam filem2 action ni, Arnold Swedevamasfafdgnsdngger ( xreti nak eja, malas nak google..).. Cerita ni mengisahkan seorang ketua penjenayah yang terlepas daripada FBI, dia nak larikan diri ke Mexico.. In order nak sampai ke mexico dengan sulit, dia terpaksa gunakan jalan kecik.. Jalan yang terpaksa melalui satu pekan kecik.. Kat pekan ni lah dia bertemu dengan Sherif Ray lakonan Arnold swsadasdaerdengeneger... Pastu tembak2, gaduh2.. n kalau nak tau lebih lagi, kena tgok sendiri la yer.... Mula2 aku ingatkan cerita ni just biasa2 ja.. tapi actually, boleh tahan jugak.. Best! berbaloi untuk ditonton... Garapan yang menarik, lakonan yang berkesan, effect mmg menjadi, jalan cerita simple tapi padat dengan action... Secara keseluruhannya mmg syiok..Daripada sepuluh bintang, aku bg ......



7 Bintang!





Well done kepada director filem ni Kim Jee Woon...  Thats about it..


Tingkatkan prestasi, kurangkan kolestrol.
Assalamualaikum..


******************
Jemput Komen.

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger