Jom Tengok: Kek Macam Planet!

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Semua suka kek kan? Ni ada seorang zoology(25 tahun dan berasal dari Australia) yg buat cake yg scientifically accurate dengan planet2 yg ada kat alam semesta kita ni.. Apa yg scientificaly accuratenya adalah lapisan teras dan warna planet2 yg dia jadikan kek tu mmg tepat dengan planet yg sebetul betulnya kat angkasa sana tu.. termasuklah bumi sendiri.. Mmg menarik, cantik dan rasa geram nak gigit.. Haha.. X caya? Jom Tengok!











Menarik kan? Apa lagi tunggu, makcik2 kakcik2 bolehla p cari resepi kek ni dan buat kek raya yang luar biasa sikit tahun ni.. Bukan setaka luar biasa, in fact luar daripada bumi ni ha.. Dah buat nnt jgn lupa hantaqkan sikit ke rumah saya yer.. Haha. Nak rasa gak sikit, nak buat maleh.. hoho.. Orait.. Ni lagu raya dok berkumandang dah ni, "esok hari raya esok hari rayaa".. 

Assalamualaikum
******************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger