Jom Tengok: Bengkok Main "Gula"




Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Semalam masa kakak ngan adik aku dok bergotong royong membersihkan bilik depa, depa terjumpalah beberapa ketoi guli.. Lepas tu aku teringat yg kucing aku Si Bengkok tu, suka bebenau main guli.. Bukanlah dia main guli macam manusia main tu.. Haha.. Dia main macam main bola la.. "Guli+Bola= Gula".. Aku pun amek la guli tu, n carilah Si Bengkok tu.. Nak cari dia senang ja.. Just baling guli tu atas lantai, satgi dia akan datang sendiri.. hehe.. Jom tengok Bengkok main "Gula"!!


  

Keh3... mcm tulah gelagat Si Bengkok ni.. Orait, tu saja for now..

Assalamualaikum.
****************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger