Jom Tengok: Selautan Bunga Canola Di Luoping

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Pernah tengok bunga canola? Xpernah? Haa, samalah. Aku pun xpernah.. Tapi lepas terbaca tentang satu tempat ni, aku terasa tertarik nak tengok bunga canola ni.. Tempat yang aku maksudkan tu adalah Luoping yang terletak di Yunnan China..Apa yang menarik dengan tempat ni? Tempat ni adalah salah satu lokasi yg mana kita boleh tengok antara pemandangan paling indah kat muka bumi ni.. Tudia2, apadia pemandangan yg special sangat tu? Yg specialnya ialah kita dapat saksikan selautan bunga canola seluas mata memandang.. Memang sangat menarik.. Kalau ada chance, nnt one day aku nak p tengok sendiri.. Jom tengok!













Subhanallah.. Hebatkan ciptaan Tuhan? Tengok kat gambar pun dah rasa macam" wwooow!" Cuba bayangkan kalau kita betul2 berada kat sana.. Melting habis biji mata.. Haha.. Orait, itu sajalah yang aku nak kongsikan kali ni.. Jumpa di lain entri!

Assalamualaikum
****************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger