Jom Tengok: Mensumbangkan "Hanya Aku"


Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Disebabkan channel youtube Aiskacang aku ngan member2 aku dah agak lama terbiaq bersawang, lumut dan bersemak, aku ngan member aku sorang ni, paan namanya,  decide nak upload la satu cover baru.. So, siang tadi aku pun p la rumah dia.. Sebelum sampai ke rumah si Paan tu, aku tersesat sat.. Haha.. Tapi lepas pusing2 kat Laguna tu last2 jumpak jugaklah rumah dia.. Kami dok brainwash nak cover lagu apa, sat kata nak cover nasyid la.. Sat rock la.. sat english la.. Adeh.. Last2 kami terjumpa instrumental guitar lagu Hanya Aku by Hyper Act.. then kami try2la nyanyi... lepas tu kami pun try la record.. sumbang! haha... Perlu latihan lagi.. Nah hgpa tengoklah video yg sempat aku record.. 


video


Macam tulah, aku ni kalau nyanyi, masalah paling utama sekali untuk aku adalah timing.. Derek silap masuk ja.. haha.. Orait, tu jelah yang aku nak kongsikan untuk kali ni.. Kalau sudi, meh la dengaq cover2 kami kat Channel Aiskacang ni.. N jemput jgak p baca blog member aku si paan ni.. Paan ni hotsetap UPM dan dia masih single walaupun banyak amoi2 dah try ngorat dia... Haha.. Okeh, itu saja untuk kali ni.. 

Assalamualaikum
****************
Jemput Kritik Nyanyian Kami
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger