Jom Tengok: Poster Stop Smoking!

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Dalam bulan ramadan bulan mulia ni akan selalu kedengaran niat2 murni kawan2 kita yang nak berhenti daripada tabiat kurang elok depa kan? ataupun mungkin diri kita sendiri yg nak stop from our bad habits kan.. Contohnya, ada yg nak berhenti makan overload, ada yg nak berhenti mengumpat orang lain, ada yg nak stop usha2 amoi depan rumah, ada yg nak berhenti berjoget tanpa sebab, dan paling kerap sekali kita dengar adalah, nak berhenti merokok. Kan? Alhamdulillah kalau ada terlintas niat nak berhenti merokok tu.. Teruskan! anda boleh! Slow2.. Istiqamah.. :) Ni aku ada nak kongsikan poster stop smoking untuk menguatkan lagi semangat kalian untuk berhenti merokok.. Jom tengok!






























So, itu sajalah yang aku ada untuk dikongsikan.. Aku tau,mmg xmudah nak berhenti tu..Tapi sekurang kurangnya cuba.. n pasang niat kerana Allah, insha Allah Dia bantu.. Itu saja kot setakat ni.. Jumpa dilain entri! 

Assalamualaikum
****************
Jemput Komen


 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger