Pengalaman: Kongsi Cerita Kucing.

Assalamualaikum.
Salam muhibbah... Tadi aku bukak email,  selak2 email terjumpa komen from blog ni.. Masa bukak blog ni, aku xperasaan sebab orang tu komen dekat entri yang dah agak lama, so bila bukak email baru perasan.. Komen tu ditinggalkan dekat entri yang aku ceritakan tentang anak kucing kena langgar dari paras kaki ke bawah n then mati dalam kotak kat bilik member aku.. Entry ni.  Orang tu komen tentang kucing dia yang baru ja mati.. 

Komen yang ditinggalkan tu..


Bagus betul kawan kita ni kan.. Dia layan kucing tu baik sangat.. Alhamdulillah, masih ramai lagi manusia yang prihatin dan sayang kepada binatang.. :) Dulu masa aku kecik2, kat rumah aku banyak sangat kucing.. Masa aku tinggal kat kuantan, lebih daripada 10 ekoq kot family aku bela.. Ada nama Era, Comel, Putih n banyak lagi la.. xbleh nak ingat suma sebab dah lama sangat dah.. Pindah ke Sungai Petani, dah berkurang sikit jumlah kucing tu.. Makin lama makin kurang n sekarang tinggal sekoq ja.. Si Bengkok.. Disebabkan dia sekoq ja, so mmg mak aku manjakan habis2an la.. Hehe.. Pointnya disini, aku nak cakap yang aku tau n aku faham kenapa kawan kita tu sedih bila kucing dia mati..  Dah sayang, mstilah sedih bila dia mati kan.. Xpa2, harap nnt lepas dah dapat lupakan sedih tu, kawan kita tu dapat cari lagi kucing baru n jaga kucing tu baik2.. :)



So itu sajalah yang nak diceritakan kali ni.. 
Assalamualaikum
*****************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger