Jom Tengok: Header Facebook Versi Zikir Simple.

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Salam jumaat penghulu segala hari.. Hgpa sihat?  Kalau sihat, cakap apa? Alhamdulillah... Seorang rakan aku dulu pernah habaq kat aku, sekarang ni banyak sangat peluang nak buat pahala... Cuma kita ja yg malas nak usaha sikit..  Mungkin kita rasa pahala kita dah cukup banyak kot.. Kata kawan aku tu lagi, kalau kita nak buat pahala, kat facebook tu mcm2 pahala boleh kita buat.. Kita update status yg memperingatkan orang lain kat Allah pun inshaa Allah kita dapat pahala.. Dia tambah lagi, kita tulis "Alhamdulillah" pun dapat pahala, Inshaa Allah... Banyak sangat cara.. Dia tambah lagi, kalau ada orang nak kata kita ni bajet alim ka, bajet baik ka, apa2 ka, itu terpulanglah kat orang tu.. Yg penting, kita usaha untuk dapatkan pahala.. Keikhlasan plak, biar Allah yang jadi hakimnya.. :)


So, selalu2lah berkongsi benda2 baik kat mana2 yang boleh k, twitter ka, Fb ka ataupun blog.... Aku mengaku yang aku pun xdalah sampai 24 jam update status perkara2 keagamaan ja..Kadang2 ada gak merepek, tapi xsalah rasanya untuk aku ajak hgpa buat benda baik.. Hehe.. Kat bawah ni aku ada buat sedikit header facebook yg tertulis zikir2 yg kita selalu dengar.. Alhamdulillah, Lailahaillallah and subhanallah.. Kalau rasa nak guna header2 ni, amek ja k.. At least kalau ada org buka facebook kita tu, perkataan pertama yg dia nampak adalah zikir.. :) Semoga kita sama2 peroleh pahala k. :)












Orait.. itu saja yang aku nak kongsikan di hari Jumaat ni.. Semoga apa yang aku kongsikan ni bermanfaat la untuk kita, kalau x kat sini harapnya membantulah "disana" nnt.. :) Wokeh, thats all.. Have a nice day.

Jomlah tukaq jom.. :) Kita share saham sama2 na..

Assalamualaikum.
*******************
Jemput Komen.
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger