Jom Tengok: Muka Dalam Objek

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Tudiaa.. Berapa hari dah x menghapdet belog ni.. Aku pun tatau sebenaqnya aku ni dok sibuk buat apa.. Blog pun jarang update, assignment pun ada dua tiga ketoi lagi yang xsiap.. Apa yang aku dok buat selama ni??.. Adoi, sayangnya masa..*Kedebush3! tampaq muka dengan botoi bedak roomate..  Xla, sebenaqnya bukannya aku dok melangut ja xbuat apa2, Aku ada buat something.. Tapi something tu xdak kena mengena dengan akademik laa.. Just something yg aku suka buat.. Orait.. Hgpa apa cerita ni? Lama dah tak menyembang kan?  Ni aku ada benda comel nak tunjuk kat hgpa ni.. Aku ada terjumpa gambaq2 everyday object yg seakan akan wajah orang.. haha..  Meh nak tunjuk kat hgpa..














Nampak dak muka muka dalam gambaq tu? haha.. balik ni nak tengok batang mop kat rumah aku tu boleh buat muka garang mcm mop dalam gambaq kat atas ni tak.. So, itu jelah yang aku nak kongsikan dengan hgpa.. Tudiaa3!!, ada labah2 tiba2 keluaq tepi TV kedai kopi aku ni.. Maklumlah dah lama x update.. Hehe.. Orait, itu saja lah yer.. Eh jap!! Hgpa dah tengok Fast Furious 6 belum? Member2 aku dok kata cerita tu best nak mampuih! kena tengok ni.. Ok2..Until next time..

Assalamualaikum
******************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger