Jom Tengok: Brilliant Photo Manipulation!

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Kawe nok kongsi ngan hgpa satu koleksi gambaq yg sangat menarik dan dahsyat ni.
Aku pun tatau dia edit guna apa.. Tapi mmg sangat stylo la.. Orang yg hasilkan gambaq2 menarik ni nama dia Kimi Jamai.. Ehh.. Bukan2... Nama dia Erik Johansson.. Dia ni merupakan photographer from Sweden yg sangat berbakat.. Nak tau betapa berbakatnya Kimi Jamai  Erik Johansson ni, jom kita tengok gambaq2 hasil editing dia.. XD














Worait, itu sajalah yg aku nak kongsikan kali ni.. Btw, Ada yg dah tengok filem Now You See Me belum? Dengaq kata cerita tu best nak mampuih didarabkan dengan infiniti.. Balik Sp ni mmg aku nak p tengok la cerita ni ... Oklah, tu saja untuk kali ni... Ciau cincau..

Assalamualaikum
******************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger