Sembang2: The Biggest Book Sale In The World!


Assalamualaikum..
Salam muhibbah..Kisah sebelum2 ni lepas ni aku sambung k.. hehe.. Hgpa dah p blum to the biggest book sale in the word yg diadakan kat The Mines Serdang , Selangor. Seriusly aku cakap, mmg besaq gila n banyak gila buka yg ada.. Yg paling best sumanya murah2 nakhayam! Aku yg jenis xbaca buku ni pun terbeli jugak buku.. haha.. Tp nasib baik xbanyak sangat yg aku beli.. Mula2 aku siap amek novel lg (padahai xpernah perabih baca novel pun).. Aku amek novel tu sebab cover dia cantik ja.. haha.. tp sebab aku tau yang aku confirm xkan baca novel novel tu, so aku letak balik.. Nafsu.. Nafsu.. 





Harga novel kat situ secara averagenya 8 hingget.. Hgpa bayangkan, novel setebal-tebal alam yg kulit keras tu, depa juai 8 hingget malaysia ja.. Kalau hgpa p mmg kelabu taik itik la mata hgpa... It is the biggest book sale in the world n ada 3 juta naskah buku yg dijual dengan potongan harga 75-95%... Mmg murah.. Mmg meriah.. Mmg berbaloi(kata Kamdar)... hehe.. Sesapa yang suka habeskan masa baca novel tu, silakanlah pergi.. Rasa mcm dok dalam syurga buku... Buku yg aku beli haritu, buku motivasi, buku general knowledge ngan novel dalam kotak(belikan untuk Cik Comei).. 




So, apa dok cangak nganga lagi? Maila ke Serdang ramai2.. Benda ni akan berlangsung sampai ke 23 haribulan 12 ni.. So, ajak la mak ayah hgpa ke The Mines ni k.. In Shaa Allah xkan menyesal n takkan rugi.. Aku tengok haritu org2 beli buku berkotak-kotak.. Berguni-guni... Literally berguni-guni tau.. So, cepat2lah datang risau2 japgi 3 juta buku tu habes sebelum masanya.. Hehe.. dah mcm promoter apa dah aku ni... K lah, thats all for now..

Ini sebahagian daripada tempat tu..


Assalamualaikum
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger