Sembang2 : Aduh, final dah dekat.

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Esok nak balik UPM dah... Huuray!!(bersorak dengan muka seposen yang sedih sambil lap2 hinguihhh).. Hehe..  Harap2 kat UPM nnt aku rajin la sikit nak study... Exam dah dekat kot.. Wake up la wahai mohamad hakimi.. Hg dok buat rilex, siap sempat update blog lagi noh.. Hg ingat ilmu tu nak masuk ka kalau hg xbaca buku.. Kalau nak makan tapi malas nak p buh nasik dalam pinggan, hg ingat bleh kenyang ka Mohamad hakimi oi.. In shaa Allah, nnt balik UPM, aku akan pulun sepulun pulun pulun pulunnya ( tudiaa mmg pulun btoi tu) .. Dok rumah ni bukannya xnak study, tapi sebab dah lama xbalik rumah, so bila dah ada kat rumah ni rasa nak nikmati segala yang ada kat rumah ni.. Tapi sebenaqnya xbtoi ni, sepatutnya bila dah banyak kemudahan ni, lagi senang la nak study, tapi aku terbalik la plak.. Ala, hgpa pun sama jaaa.. haha.. Dok rumah tobat jadi susah nak study kan? Kan? Kan? kan? kan? kan? kan?Kan? kan? kan? kan? kan?Kan? kan? kan? kan? kan? Haa.. btoi la tu.. So, untuk memotivatekan diri aku ngan hgpa supaya pakat2 study untuk final masing2, ni aku ada some quote for kita..  Aku copy paste orang punya jaa.. 









yg ni aku buat sendiri.








Tu sajalah yang dapat aku kongsikan.. Oklah, eden nak poyi packing barang2 nak balik esok... Doakan eden ngan kawan2 eden borjaya jawab final eden nnt k..  That's all lah kot..


Assalamualaikum..

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger