Sembang2: Muka Artis Mana Sama ngan hgpa?

Assalamualaikum kengkawan dan sahabat handai suma..
hgpa nak dengaq satu cerita dak? Td, aku p la blogwalk kat blog mmber2.. pastu, walk punya walk aku pun tibalah kat blog seorang gadis ni.. n aku telah terjumpa dengan seketoi entry yg buatkan aku berfikir..hehe.. nak tgok x apa bnda yg gadis tu tulis? nah tgok bawah ni..

kalau nak besaq , tekan ja kat gamaq ni..


lepas baca entry dia ni, trus aku terpikiaq bila la aku nak dapat chance untuk tgok doppleganger aku... hehe..cmnala agaknya rupa depa? ( mstila sama ngan aku =.=' )... jadi, aku pun bergegasla ke MR Google n aku pun bukak la satu website yg aku dah tinggai lama... iaituuuuu.... MyHeritage...hgpa tulis ja kat google MY HERITAGE n mmg website ni la yg terpacui kuaq dulu... Dulu kecik2 mmg selalu la dok buh gambaq sendiri n gambaq2 mmber kat sini..pastu esoknya main ejek2..muahaha..tapi lani dah besaq n muka pun dah len sikit, so maybe ada perubahan la kot dalam keputusan Myheritage ni..so aku pun try...

gooooogle jaa..





Dah sampai kat sini hgpa klik dekat celebritie&fun



 Pastu click Celebrity College



Pastu klik create my collage


Pstu upload la gamaq yg mana2 yg sesuai...aku saja ja p upload gambaq poyooyoyos aku..nak tgok muka artis mana yg sama dengan muka poyo aku..hehe..




Lepas tu biaq dia scan for a few seconds 


And then pooooooff! siaplah... tgoklah muka2 org yg lebih kurang dengan hgpa..haha..untuk aku, ni haa... yg aku kenai cuma budak kecik yg dok hujung kanan tu jaa...



Oklah, tu saja yg aku nak kongsikan, saja seronok2 jaa...hehe...kalau kita nak cari 7 orang yg muka sebijik mcam kita tu mmg susah la kan? xkan nak p ketuk pintu rumah ke rumah n cek  ada x yg muka sama ngan kita...  So, kalu ada yg nak tau jugak tu, boleh la gunakan my heritage ni untuk tgok muka artis mana yg ada iras2 hgpa..haha... oklah,itu saja..

Assalamualaikum..
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger