Pengalaman: Muzeum Kucing..

Emoticon
Assalamualaikum kawan2..
Sapa2 yg ada biskut kosong bntuk segiempattepat n teh "o" panas boleh la mai mencicah kat depan laptop hgpa sambil baca2 entry ni.. Ceritanya begini, family aku ni jenis yg gila kucing.. gila tu maksudnya sukasangatsangat la... cuma kakngah aku ja yg penakut kucing sikit..yg lain suma suka kucing... Dan disebabkan itu, mmg banyak la kucing yg dah kami bela sejak dari aku kecik dulu... n dalam entry ni aku nak perkenalkan nama2 kucing2 yg aku pernah bela dulu... :"(... Lets find out...


  • Era ( kucing ni jantan)
  • Kelabu..
  • Manja..
  • Perang..
  • Pak Tam..
  • Tam Gondol..
  • Tam Chik ( anak tam gondol)
  • Putih..
  • Kelabu..
  • Cumi..
  • Putih..
  • Kontot..
  • Comel..
  • Galak...
  • Oren
  • Bengkok.. 

Ada banyak lagi sebenaqnya, tapi aku dah lupa abeh...tu ja yg aku mmpu ingat.. n yg paling latest skali, kucing yg kami bela ialah si bengkok tuu.. sebenaqnya, mak aku dah nekad xnak bela kucing sebab takut sedih bila kucing tu nak mati nnt, tapi tataula kenapa pintu hati mak aku bleh trbuka balik nak bela kucing lg..hehe... its for her to know and for me to find out... oklah..itu saja for now..





 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger