Sembang2: Doodle Pertama Aku Untuk Hgpa.

Assalamualaikum.. 
Salam muhibbah.. Baru2 ni aku ada belajaq satu cara mudah nak buat doodle, so aku pun ingat nak try buat la kan.. Nmpak macam senang ja.. Hehe.. Then, aku terpikiaq, aku nak buat doodle gambaq apa ek? Pastu aku teringatkan kawan2 blogger aku.. *sila terharu beramai-ramai.. Haha.. Tapi nak buat doodle untuk semua macam hiperbola la plak kan? So, aku decide untuk hadiahkan doodle pertama aku sepanjang aku berkecimpung dalam dunia blogging ni kepada pengomen-pengomen tegar kat blog aku ni.. Hehe.. So, Surprise!! Aku pilih Top 3 pengomen tegar aku.. N aku buat satu untuk Cik Pensil sebab aku dah pernah janji dengan dia dulu...Kehkehkeh.. Harus diingatkan, ni doodle pertama aku, so mmg buruk la.. Haha.. Insha Allah, aku try belajaq lagi untuk cantikkan lagi in the future.. :D

Nah Tengok! Nak amek simpan dalam laci pun boleh.














Ni sebagai tanda terima kasih aku kat hgpa semua sebab dok datang blog aku n baca kisah hidup aku.. Kepada yang xdapat doodle tu, jgnlah lepas ni dah xmai blog aku plak.. Haha.. Mai la mai la mai la mai la mai la noh.. Makaseh :)  Insha Allah nnt aku buat kat yang lain2 plak k.. Semoga Ukhwah kita ni kekal la smpai bila-bila...


Assalamualaikum
**************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger