Pengalaman: Jangan Tiru Aksi Ini.

Assalamualaikum..
Salam muhibbah... Secara jujurnya aku habaq kat hgpa la kan, aku ni bukanla pelajar yang cemerlang sangat pun.. Kadang2 aku tertidoq dalam kelas, kadang2 aku menyembang gak dalam kelas dan kadang2 aku melukis masa lecturer tengah dok ngajaq..



Ni member aku yang lukis.. Nak menyumbangkan lukisan gak kat galeri aku ni..


Dua lukisan ni aku lukis tahun lepas.. Haha.. dah siap jadi frame lagi kat bilik aku.. Kah3..

Bukan nak suruh hgpa tiru perangai aku ni.. hehe.. Saja ja nak buat pengakuan jujur ngan hgpa.. Hoho..Sila jgn tiru aksi ini dimana mana institusi pengajian yang anda berada ok? Hehe.. Kalau nak tiru jugak, lepas lecture tu, kat bilik nnt masa study tu fokus btoi2 bagi paham sepaham pahamnya.. Ok?  Bukanlah setiap kelas aku dok melukis jaaa.. Bila aku dok boring2 sikit tu, mulalah tangan ni gatai cari pensil n start melukis.. Kebanyakkan masanya aku fokus la dalam kelas ( yela tuu).. Btw, ada banyak lagi lukisan2 yang aku dah hasilkan, tapi malas nak p punggah buku cari.. haha.. 




Tu sajalah yang aku nak kongsikan kali ni.. 
Assalamualaikum.
"Lain orang, lain cara."
*******************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger