Jom Tengok: Design Bag Yang Unik.. Lai lai lai

Assalamualaikum..
Salam muhibbah... Hari ni agak letih sikit.. Tatau la pasaipa.. Ni pun dok bukak mata sikit2 ja.. Esok lusa tulat aku cuti.. So, maybe aku akan menghabiskan masa berstudoq (Study+tidoq) dan jugak kerja2 lain selaku orang bujang.. Selalunya time hujung minggu ni aku akan bangun extra awal (lewat) dan jugak akan memberikan fokus yang lebih terhadap perkara2 dan hal2 pelajaran yang aku xpaham (dalam mimpi) dan banyak lagi la perkara yang berfaedah (seperti tidoq).. No la, time2 cuti ni la gua basuh baju, kemas bilik dan sebagainya (tidoq).. Oklah, ni aku nak share ngan hgpa design2 bag yang unik2 dan pelik2.. Nak tergelak pun ada, kagum pun ada bila tgok bag2 ni.. Tapi nak beli tu kompom2 xla.. Pelik bebenau..Jom tengok!

















and last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Haha.. thats all aku nak kongsikan..
Assalamualaikum
*************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger