Sembang2: Jom Beli Baju Raya Di Zalora.

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Puasa dah nak dekat bermakna raya pun dah hampir.. Cakap pasai raya ni, mmg xkan terlepas otak kita dari memikirkan kueh raya, lemang, ketupat, dodol, lagu sudirman, lagu siti, duet raya, atuk nenek, kubur, dan antara yang paling feveret kita mstilah... Baju raya! Haha.. Hgpa dah beli/rancang/tempah/cari/jahit/ baju raya untuk tahun ni ke belum?  Kalau dah, warna apa? Merah, hitam, biru, kuning,pelangi? haha.. Kalau belum, xpa. Awal lagi.. ada orang yang suka beli awal2, ada orang yang suka beli xbrapa nak awal2, n ada gak orang yg suka beli masa malam nak raya tu kan.. Yela, time tu tudung yg 5 ringgit bleh jadi seringgit (berdasarkan pengalaman juai tudung bazaar ramadan), mmg hgpa nak sangat la kan..



Tapi, untuk raya kali ni kan, apa kata hgpa cuba something yang baru sikit.. Apa kata hgpa beli pakaian raya hgpa tahun ni secara online. Salah satu portal beli belah online yg famous kat Malaysia ni adalah Zalora.com.my . Msti hgpa pernah dengaq nama Zalora.com.my ni kan?.. Rasanya ada iklan pasai portal ni yg disiarkan kat TV kan..  Kat Zalora.com.my ni ada macam2 pilihan pakaian yg menepati citarasa rakyat Malaysia. Ada baju kurung, ada peplum, baju melayu, t-shirt, kasut n macam2 lagi lah.. Harga pun boleh dikatakan berpatutan la.. 

Clik gambar.

Berdasarkan pengalaman aku beli barang from Zalora.com.my ni, boleh dikatakan servis dia mmg ok.. Aku tempah haritu kalau xsalah aku hari khamis, hari jumaat esoknya dah dapat. Kalau nak tau  cerita pengalaman aku beli dengan zalora ni, boleh baca kat entry ni. Barang yang sampai tu pun mmg oklah. Sedap dipakai. Tambahan lagi, Zalora.com.my ni kerap buat sale.. Ada barang tu yg sampai ke 85% dia potong.. And Zalora jgak ada bagi voucher2 potongan harga untuk orang2 yang baru mendaftar dengan zalora.. 



Ada banyak lagi produk yang diberikan potongan harga yang agak menarik.. Kalau terasa nak cuci2 mata tu, bleh la p tengok2 dulu.. Kot2 ada yg berkenan, simpan duet dulu.. Nnt duet dah cukup, maila beli kat Zalora ni..Btw, kalau nak beli baju just untuk jalan2 pun ok gak kat Zalora.. Pilihan dia mmg cantik2.. :) Orait, itu saja untuk kali ni..  Until next time.


Assalamualaikum
******************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger