Jom Tengok: Best Wedding Photo?

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Aku selalu dok tengok gambaq2 menarik dekat satu website ni.. Banyak gambaq menarik yang aku kongsi kat blog aku ni aku amek daripada website tu.. Nama website tu Boredpanda.com.. Go check out the website, ada banyak gambaq2 yang menarik kat situ.. n antara yang menarik adalah this wedding photo.. Kreatif.. Selalu orang kawen amek gambaq tepi sawah la, or any background yg cantik2 la kan, tapi depa ni len sikit.. Background depa T-rex lapaq.. Style gak.. Tengoklah. 








Hgpa nnt kawen, buatla background kena ligan dengan Pontianak ka, hantu cina lompat2 ka, hantu pocong ka.. Barulah rare! bak kata mat lutfi.. Hehe.. Orait, tu saja yang aku nak kongsikan kali ni. Btw, aku dah dapat salinan buku Normasia.. Kalau ada yang suka baca2 cerpen, n nak beli koleksi cerpen ni (ada cerpen aku dalam tuu),  boleh la contact aku kat Facebook aku k.. Orait, thats it.

Assalamualaikum.
*****************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger