Sembang2: Doakan Aku.

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Yep, aku tukar template lagi.. Hehe.. Kali ni tukar kepada something yg lebih matang dan kemas sikit.. Sebenaqnya cerita dia cmni,aku dalam perancangan nak mengunakan domain  sendiri lepas ni.. So, rasanya alang2 dah nak maju selangkah lagi tu, apa kata aku majukan jgak rupa blog aku ni.. n thats why la aku guna template ni... Harapnya, kepada yg selalu datang sini tu, x lari tinggalkan aku lah yer.. Kerap2 lah datang sini lagi lepas ni k.. 

Btw, esok peperiksaan final aku akan start.. Bermula dengan paper Expository Writing.. Cuak ni..Harapnya otak aku ni tak ter-switch off la esok.. Moga2 aku dapat jawab dengan tenang dan cemerlanglah hendaknya.. Kalau ada antara kawan2 yang bakal menduduki peperiksaan final or apa2 lah peperiksaan yang besaq2, aku doakan semoga hgpa berjaya k.. Tetiba teringat dekat kata2 nasihat yg pernah aku pegang masa SPM dulu.. "Don't be afraid, but be prepared."  Yeap, be prepared kimi! Hg boleh! Hgpa pun boleh! Kita Boleh! Malaysia boleh! haha.. over plak dah.. But seriusly, doakan aku yer kawan2.. :)



Assalamualaikum
***************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger