Pengalaman: Oh, Its Good To Be Home.

Assalamualaikum..
Salam muhibbah... Selepas beberapa bulan xjejak kaki ke rumah, akhirnya harini aku pulang jgak ke rumah tercintun! Aku gerak dari kolej tadi, level aku cuma tinggal dua orang manusia ja.. Mmg sunyi habis.. Pagi tadi ada interview, n lepas interview tu, aku terus cabut balik rumah.. Mujur ada member yang baik hati , Pali nak hantaq aku n member aku sorang lagi, anis ke Stesen Pudu Raya.. Thanx Bro.. Sepanjang nak ke Stesen Pudu Raya tu, dapatlah aku tengok pemandangan KL yg penuh dengan "kabus2" beracun.. Dok dalam kereta pun still dok geli tekak n gatai mata.. Bahaya sungguh.. Its really bad.



Sampai2 kat Pudu, mcm biasalah, ada ulat yg sedia membantu untuk kita dapatkan tiket dengan segera.. Aku kalau ulat2 ni duduk dalam bangunan tu aku still bleh percaya lagi, tapi kalau ulat2 yg dok luaq2 bangunan tu mmg terpaksa xlayan.. Dengan bantuan brother ulat tu, dapatlah tiket bas Mayang Sari..Naik2 dapat seat sebelah Foreigner ni.. Dari Germany.. Dia dok travel sorang2.. Sembang2 sikit.. Lepas tu truih tertidoq..  A few hours lepas tu, sampailah aku ke SP! Call parents.. Lepas tu depa sampai n bawak aku p makan Bihun Sup sat.. N Then balik rumah! First benda aku tanya mak aku, Bengkok apa habaq? Hidup lagi dak? haha..   So good to be home.. Thanx Allah for sending me back home safely.. :)

Berbajet main kamera baru Iman Syippo.
Tu lah sedikit sebanyak cerita aku balik rumah kali ni.. 30 haribulan ni nak kena p KL balik.. Ada bengkel Hypno usahawan..  Nnt aku kongsikan pengalaman aku ngan hgpa noh! Orait, Thats all for now.. Ciau cin ciau dulu yer...

Assalamualaikum
******************
Jemput Komen.

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger