Jom Tengok: Sam Kucing Ada Kening.

 Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Aku masih lagi dalam mode rehat lepas exam etnik haritu.. Belum ada semangat lagi nak start study subject Literature.. Hehe.. Insha Allah malam ni ada study group sikit.. Btw, tadi aku dok mengembara di alam maya ni, aku terjumpa cerita pasai seekoq kucing ni.. Nama kucing ni Sam.. Kucing ni pernah jadik internet sensation satu ketika dulu.. Xdakla satu ketika dulu sangat pun, beberapa bulan yg lepas la.. Kenapa Sam ni jadi internet sensation? Jom tengok!












Yep, Sam ada kening! Haha.. Stylo gila si Sam ni kan? Kucing aku kat rumah tu xdak keninga mcm Sam ni.. Tapi kucing aku pun ada specialty gak, specialty kucing aku tu ialah, ekoq dia bengkoq macam hujung kayu golf * xspecial punnn..hehe.. Orait, thats all for now, Jumpa lagi next time.

Assalamualaikum.
*****************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger