Jom Tengok: Apa Kat Bawah Tu?

Assalamualaikum
Salam muhibbah, first final paper sudah dijawab.. Alhamdulillah, ok lah kot aku jawab tadi.. Harapnya  ok lah..Esok ada dua paper.. Satu pagi (TITAS) n satu lagi malam(Histort of English).. Both papers mmg kena banyak baca dan ingat.. Titas tu soalan essei, so mmg berat jugak la.. Hopefully, i will do fine.. Btw, ni aku ada nak kongsikan koleksi gambar yang sangat menarik dengan hgpa.. Gambar2 ni menunjukkan kononnya, dekat bawah landmark2 penting negara Russia ni ada tersorok separuh bahagian lagi daripada monumen2 ni.. Sebenaqnya, gambar2 kat bawah adalah palsu dan diedit semata-mata.. Gambar2 ni diedit dan dipamerkan untuk mempromosikan Schusev State Museum of Architecture.. Jom tengok!









Mmg menarik n dalam masa yg sama mcm scary jgak..Aku la rasa scary.. Dok bayang kalau aku terjatuh kat bawah tu n xbleh nak nek dah.. Sorang2 dalam tu.. Huish, meremang bulu hidung oi! haha.. Orait, itu sajalah yg aku nak kongsikan dengan hgpa kali ni.. Jom study untuk paper2 berikutnya.. Ayuh! :P Wokeh, until next time.. Ehhh, jap3 nak mintak hgpa tolong undi adik aku sat untuk Digi Wwwow Award bleh dak? Just click sini and lepas tu click vote yer.. Tahun lepas, alhamdulillah dia menang untuk kategori Top Online Achiever Under 15.. Tahun ni dia masuk untuk kategori Breakthrough Youtube Star plak.. Harapnya ada lagilah rezki dia kali ni.. Okeh, Thanx Guys!

Assalamualaikum
******************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger